• B&&B SCHEDULE

    1-3 September 2017 at Arena Berlin

ALL DAY

VIVIENNE WESTWOOD Exhibition

As an immersive exhibition of anarchic pieces from Dame Vivienne Westwood’s archive collections is set to shake things up at Bread & Butter.

ALL DAY
Exhibition
ARENA CLUB

Hawker Chan

ALL DAY
Food
FOOD COURT

2 Estaciones

ALL DAY
Food
FOOD COURT
13:00

Inan Batman

300 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area

Svani

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

DJ PAM BAM

120 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

Bass Gang x Staycore

540 MIN
DJ Performance
Garden Stage
14:00

Wyclef Jean – The Fall and rise of a refugee

Superstar Wyclef talks about his heritage, journey, inspiration and new music by sharing his insights on how to make it in the music industry and the significance of building strong partnerships.

45 MIN
Talk
FESTSAAL

Adidas Breakletics

BREAKLETICS combines functional training with breakdance elements

60 MIN
Training
Active Arena

Linnéa

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Hilfiger Denim

International influencers Lottie Moss and Rafferty Law will make an appearance at the Hilfiger Denim Lab, where graffiti artists will be creating artworks live
90 MIN
Art Performance
Hilfiger Denim Lab
14:30

Gurls Talk – The Practice

with Dr. Lauren

60 MIN
Workshop
Fashion Magazin
15:00

Jil Sander Navy Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

Wyclef Jean

30 MIN
Music Performance
Beach Stage

Bøa

120 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
15:30

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin
16:00

NIKE – Force Is Female

Force is Female

All women are strong and beautiful. “The Force Is Female” is a declaration of power. Together with four incredibly strong and individual women we discuss how to find, define and live your forces out loud

45 MIN
Talk
FESTSAAL

NIKE NTC Yoga

with Paleta CalmQuality & Albert Mordue

60 MIN
Training
Active Arena

DJ NOBODY

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
17:00

Topshop Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

HABIBIBOI

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

DEADHYPE

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
18:00

DAME VIVIENNE WESTWOOD – GET A LIFE

Experience the past, present and future through the eyes of world's foremost iconic designer and activist, Dame Vivienne Westwood. Hear more about the importance of literature, books and art.

45 MIN
Talk
FESTSAAL

Reebok H.I.T Fitness Workout

Test your limits at Reebok’s High Intensity Training session with Fiona Erdmann!

45 MIN
Training
Active Arena

DJ Yeezy

240 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area

Amy Becker

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Floyd Lavine

120 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
19:00

Leonce

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
19:30

Zalando A/W 17

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin
20:00

Imaabs

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Kristieyana

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
20:30

Asics Martial Arts Fitness Workout

Martial Arts Fitness Workout with Sonja Blade

60 MIN
Training
Active Arena
21:00

M.I.A.

Don’t miss M.I.A. as Friday's music highlight!

45 MIN
Music Performance
B&&B Stage

Lao

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

INDIE x B&&B AFTER PARTY

330 MIN
PARTY
FESTSAAL

Fingalick

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
ALL DAY

VIVIENNE WESTWOOD Exhibition

ALL DAY
Exhibition
ARENA CLUB

Hawker Chan

Chan Hon Meng is coming to Berlin from Singapore to present his unique dishes from his Chinatown stall Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle.

ALL DAY
Food
FOOD COURT

2 ESTACIONES

ALL DAY
Food
FOOD COURT
13:00

Simon Kaiser

90 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

Gang Fatale

240 MIN
DJ Performance
Garden Stage

Inan Batman

240 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area

IDA DILLAN

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
14:00

Selected Femme/Homme Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin

HYPE – Building the Hype

45 MIN
Talk
FESTSAAL

PUMA Dance Workout

Join a high intensity dance workout with Aaron Night and get ready to feel the burn

60 MIN
Training
Active Arena

AKITO

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
14:30

Gurls Talk – The Practice

with Dr. Lauren

60 MIN
Workshop
Fashion Magazin

Hilfiger Denim x Les Twins

Les Twins Performance

The dynamic dance duo will break it down on the dancefloor at Hilfiger Denim’s Bread & Butter brand lab

30 MIN
Dance Performance
Hilfiger Denim Lab
15:00

BASSBEAR!!

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Brat star

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
15:30

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin
16:00

G-Star Raw Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

TOPMAN – Modern Masculinity

45 MIN
Talk
FESTSAAL

NIKE NTC Yoga

with with Paleta CalmQuality & Albert Mordue

60 MIN
Training
Active Arena

KUSH JONES

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

WOS

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
17:00

Hilfiger Denim x Les Twins

Les Twins Performance

The dynamic dance duo will break it down on the dancefloor at Hilfiger Denim’s Bread & Butter brand lab

30 MIN
Dance Performance
Hilfiger Denim Lab

DJ YEEZY

180 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area

SWISHA

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

ANZ

60 MIN
DJ Performance
Garden Stage
18:00

Hugo Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin

REEBOK H.I.T. Fitness Workout

Test your limits at Reebok’s High Intensity Training session with Fiona Erdmann!

45 MIN
Training
Active Arena

RUSHMORE

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Gang Fatale

120 MIN
DJ Performance
Garden Stage

Trap or Die

240 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
19:00

GURLS TALK with Adwoa Aboah

The model and activist is giving you a chance to talk openly about anything. Could Adwoa be the coolest girl on the planet?

45 MIN
Talk
FESTSAAL

Āse Manuál

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
19:15

Dunk Elite / Kickz Basketball Show

When it comes to serious basketball skills you will have a hard time finding better dunkers than Dunk Elite, who will come to Berlin to display their talents.

20 MIN
Basketball Show
Active Arena
20:00

Topman Fashion Show

Ahead of Topman's anticipated B&&B fashion show, wordsmith Max Wallis lends his voice to the iconic British brand.

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

Asics Night Run

Warm-up night run with Moritz Tellmann

30 MIN
Training
Active Arena

SWING TING

120 MIN
DJ Performance
Garden Stage

DJ CREEP

60 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area
20:30

QUAY DASH

30 MIN
DJ Performance
Beach Stage
20:45

NIKE NTC Yoga

NTC Yoga with Paleta CalmQuality & Albert Mordue

60 MIN
Training
Active Arena
21:00

FKA Twigs presented by Mercedes-Benz

Don’t miss FKA twigs presented by Mercedes-Benz as Saturday's music highlight!

45 MIN
Music Performance
B&&B Stage

ALIS

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

ACOID

60 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area
21:30

YUNG HURN

The Austrian rap sensation is bringing his trippy tunes and devilish demeanour to FESTSAAL on Saturday.

30 MIN
Music Performance
FESTSAAL

Napapijri 4 Seasons

Napapijri presents a bold & daring revamp of Antonio Vivaldi’s The Four Seasons featuring four top-notch artists performing live: TOKiMONSTA, Raleigh Ritchie, Sharon Doorson, and Jan Blomqvist.
30 MIN
Music Performance
Glasshouse
23:00

The Bold Ball (VOGUING COMPETITION)

DJ: BYRELL the GREAT
360 MIN
PARTY
FESTSAAL
ALL DAY

VIVIENNE WESTWOOD Exhibition

ALL DAY
Exhibition
ARENA CLUB

Hawker Chan

ALL DAY
Food
FOOD COURT

2 ESTACIONES

ALL DAY
Food
FOOD COURT
13:00

Inan Batman

300 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area

PHILIP FM

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Emilie Lilja

180 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

THROUGH MY SPEAKERS

540 MIN
DJ Performance
Garden Stage
13:30

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin
14:00

Stefanie Giesinger at the Mercedes-Benz Grow up Brand Lab

30 MIN
Mercedes-Benz
Brand Lab

MINT&BERRY

The world needs more romance: How to make social media a kinder place

During a live panel session, mint&berry will discuss the topic of positivity online and tackling negativity within social media. Joining the panel are host Johanna Klum, Jessica Weiss from Journelles, Nike Van Dinther from This Is Jane Wayne and Liane Mallinger from the Facebook initiative #ichbinhier.

45 MIN
Talk
FESTSAAL

ADIDAS Breakletics

Fitness meets breakdance

60 MIN
Training
Active Arena

MINA

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
14:30

Gurls Talk – The Practice

with Dr. Lauren

60 MIN
Workshop
Fashion Magazin

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin
15:00

SARAH MILES

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
16:00

Highsnobiety with David Fischer

Multi-Platform Story-Telling To A GEN Z Audience

International lifestyle platform Highsnobiety will talk about the emerging importance of Multi-Platform Story-Telling to A young millennial and gen Z global audience.

45 MIN
Talk
FESTSAAL

TOPSHOP Personal Shopper Style Talk

Series of talks hosted by Personal Shoppers covering trend themes inspired Catwalk collection and promoting 'See now, Shop now' message at the Topshop Lab Space - Magazin Hall.
30 MIN
Talk
Fashion Magazin

STICKLE

180 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

HANNAH FAITH

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

PUMA Workout

Join Instagram star Pamela Reif for a workout and get ready to break a sweat

60 MIN
Training
Active Arena
17:00

VIKTOR&ROLF Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

FELONEEZY

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
18:00

VIKTOR&ROLF

They rebel, they break rules, they send coats down the runway with the word ‘No’ popping out of them as protest. Viktor Horsting and Rolf Snoeren are fashion’s most bizarre and brilliant design duo.

45 MIN
Talk
FESTSAAL

Dunk Elite / KICKZ Basketball Show

When it comes to serious basketball skills you will have a hard time finding better dunkers than Dunk Elite, who will come to Berlin to display their talents.

20 MIN
Basketball Show
Active Arena

THE BUSY TWIST

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

DJ YEEZY

240 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area
19:00

THE KOOPLES Fashion Show

15 MIN
Fashion Show
B&&B Stage

TRAXMAN

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

Tina&Alex

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin
20:00

Anna Morgan

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

NIDIA

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage
20:30

RIN

Don't miss rising German rapper RIN, dropping bars at B&&B!

30 MIN
Music Performance
FESTSAAL
21:00

BILDERBUCH

The eclectic indie pop band is taking Europe by storm with its retro-futurist sound. Don’t miss Bilderbuch as Sunday's music highlight!

60 MIN
Music Performance
B&&B Stage

Nathy Peluso

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL

ORLANDO VOLCANO

60 MIN
DJ Performance
Beach Stage

SENAY

60 MIN
DJ Performance
Fashion Magazin

Ticklish

60 MIN
DJ Performance
Urban and Active Area
22:00

Closing Party with Virgil Abloh

The respected fashion designer, Kanye collaborator and superstar selector will join us on Sunday at B&&B

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL
23:00

Cyber69

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL
00:00

WhyBe

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL
01:00

PIU PIU

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL
02:00

Okersounds

60 MIN
DJ Performance
FESTSAAL